Bio och kändisspan

2012-03-25 @ 01:58:34

Jaha, då var det lördag igen och veckan har bara rullat förbi! Eftersom mina veckodagar som jag tidigare nämnt mest består av jobb, träning, strand-och starbucksbesök samt lite skypande med folk där hemma, får ni istället höra vad jag haft för mig nu under helgen.

 

Igår kväll var jag, Kim och Astrid och såg The Hunger Games, dock betydligt senare än vad vi tänkt oss då nästan alla föreställningar var slutsålda. Filmen är verkligen världens hype här i Usa, det pratas om den över allt. Dock är det fullt förståligt då boken är hur bra som helst, börja läsa den i onsdags och var klar dagen efter, det gick bara inte att sluta läsa! Så har ni inte läst den än är det absolut ett väldigt bra boktips. I alla fall, filmen var hur bra jättebra trots att jag kom ihåg precis allt från boken.

 

Riktigt bra film, den måse ni absulut se! Är den lika stor hemma i Sverige?


Denna dag inleddes med jobb några timmar innan jag, Kim och Ida åkte mot Greenwich för at strosa runt några timmar. Precis som Westport är det en riktig rikemansstad och för ett tag sen gick det rykten om att Justin Bieber skulle köpa hus där (som senare visade sig att inte vara sant, men ändå). Vi såg alltså ingen skymt av Bieber, där emot gick vi förbi Rayan Reynolds. Ska jag vara ärlig kände jag inte alls igen honom, tänkte mest ”åh han var snygg”, men Kim var mer säker på sin sak.  Nu kan jag alltså säga att jag sett min första kändis här i Usa, där ni!

 


Rayan Reynolds

Lördag