Hemma

2012-10-04 @ 00:33:26

Då var jag hemma igen. Sitter i mitt eget rum i min egen säng och det känns himla konstigt. På ett sätt känns det som om hela Usa-resan bara var som en lång dröm och jag egentligen aldrig varit där. För inget har ju ändrats här hemma. Eller jo, lillebror har blivit ännu längre sen sist, vi har ny tv, garageport, diskmaskin osv osv, men annars känns allt precis som vanligt.

 

Nu borde jag egentligen sova men är så himla pigg. Sov i princip hela eftermiddagen och det är bara kväll i Usa så egentligen är det inte särskilt konstigt. Hoppas att jag kommer in i Sveriges dygnsrytm snart. Natten har i stället ägnats åt att packa upp alla mina väskor, choka mig själv med att jag var så sjukt snabb. Under kvällen hann jag även med ett snabbt besök hos min fina Fija, så himla roligt att träffa henne igen!

 

Annars saknar jag redan Usa och mitt liv där. Fick precis mail från min värdmamma som sa att barnen frågade efter mig i morse, usch det gjorde ont i hjärtat. Jag får se till att skypa med dem så snart som möjligt.

 

Vet förövrigt inte riktigt hur jag ska göra med bloggen nu när jag är hemma. Känns otroligt fånigt att blogga på aupairinwestport när jag sitter hemma i Sverige. Men jag har lite bilder från mina sista helger att visa er så jag hänger nog kvar ett tag till. 


På väg hem